Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2017 16:15 - Факти, ситни като камилчета - 2
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1929 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИЛИ попитали радио Ереван:

- Георги Коритаров каза в предаване на Лора Инджова, че новият политически проект на Румен Р. и Слави Т., би следвало да се казва ГДЕ. Логично е, след онова АБВ на предишния подкрепен от БСП президент Първанов. Но къде е това КЪДЕ?

- Питайте РУС-ТАМ - отговорило радиото, без да се замисля

 

За тези блогъри, които не ме следят, т.е. не присъстват редовно в “моите часове”, повтарям:

За факта, че политическият коментатор Коритаров се изказа така ... така неприемливо, за Президента Слънце (Bosia учител нарича Борисов “Премиера Слънце”, та и аз се подведох по него) и как тази информация беше представена в сайтовете-подразделения на ИНВЕСТОР.БГ, разказах специално във вчерашния си постинг http://dobronameren.blog.bg/history/2017/07/17/fakti-sitni-kato-kamilcheta.1557199. Там попитах основно защо подмятането за име ГДЕ на евентуалната нова партия беше “затаена” от ИНВЕСТОР.БГ. Постингът ми завършва така: “Кого да попитам?”

Вместо отговор/отговори, след 7 часа и нещо, получих следния коментар:

1. rustam - Стига си задавал въпроси: 17.07 23:06

кого да попитам, кой да ми каже? Твоите многобройни читатели чакат отговори! Не въпроси!

 

Впрочем аз съм дал моя ОТГОВОР на тези въпроси. Постингът за реакцията на компанията ИНВЕСТОР.БГ към името ГДЕ, започнах така:  “Инвестор.бг Инвестира в Истината. Предупреждавам, че всичко написано тук, е зверска подигравка със споменатата организация и лицата, свързани с нея!

Ама кой да чете?

 

Използвам случая да покажа още веднъж, за пореден път, как ДНЕС.БГ информира своите читатели.

В Донецк провъзгласиха нова държава – Малорусия. Тя щяла да бъде правоприемник на Украйна / Обновена: 18 юли 2017 13:23 | Елка Василева

Представители на провъзгласените от проруските сепаратисти в Източна Украйна Донецка и Луганска народна република (ДНР и ЛНР), както и на редица украински региони, обявиха днес, че се създава държава с името Малорусия. "Конституционен акт" за образуването на новата държава бе прочетен в Донецк от и.д. зам.-председател на министерския съвет на ДНР Александър Тимофеев, предаде ТАСС. По-рано лидерът на ДНР Александър Захарченко прочете пред събралите се политическа декларация, мотивираща създаването на държава, наречена Малорусия. По думите му формирането на нова федерална държава цели "да спре гражданската война и да се избегнат нови жертви". Събралите се одобриха единодушно и двата документа, посочва ТАСС, без да уточни състава на присъствалите. Според руската агенция наред с представители на ДНР и ЛНР създаването на нова държава е било подкрепено от представители на още 17 украински региона, както и на Киев. "Конституционният акт" предвижда столица на Малорусия да стане Донецк, а Киев да остане със статут на исторически и културен център, информира Донецката информационна агенция, цитирана от ТАСС. За знаме на новата държава е избран флагът на Богдан Хмелницки - хетман на запорожките казаци, присъединили земите си към руското царство през 17-и век.

Предполагам, че мои “читатели” в БЛОГ.БГ като Rustam-a ще започнат пак вместо да мислят по въпросите, които задавам, да си бъркат между бузите и да вадят оттам тарикатски О.Т., та затова давам няколко коментара към въпросната статия на Елка Василева. Подбирал съм ги, но гарантирам, че 7/8 от всичките коментари са от този род. Броил съм ги. Защо го правя?, е въпроса! А ето веднага и МОЯ ОТГОВОР, централно между очите на Рустамци: 

Нюхът на читателите и на слушателите на медиите е безпогрешен. Казано образно – те са като мухите, слитат се там, където им мирише завладяващо. От коментарите в Мрежата или от обажданията на откритите телефони в студията на телевизиите МОЖЕТЕ БЕЗПОГРЕШНО ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ какъв е “цветът” на въпросната медия.

Ето “какъв цвят” задават читателите на сайтовете на империята ИНВЕСТОР.БГ. Коментари към статия на Елка Василева за новия политически проект на Путин “Малорусия”:

Гошо...Тъпото  - Сега е време да си...приберем Македония и Западните покрайнини, ама с тази...мека Мара Боко и курник не можем да построим, без благословията на брюкселските бюргери.

Mr.STARBUCKS - Нa мене ми се смуче к у р, гълтa ми се с п е р м a!

Анонимен  - На проведеното на 18 януари 1654 година Переяславско събрание е взето решение Хетманщината да се присъедини към Руското царство, като присъстващите полагат клетва пред царя. ТОЗИ ДОГОВОР Е НАЙ-СТАРИЯ - ЗАЩО НЕ СЕ СПАЗВА?

Анонимен - Това е нещо ново - вместо отделяне от Украйна, цялата бивша Украйна ще стане Малорусия и никакви нови граници няма да има.

СТРAНДЖAТA - Сърби ме г ъ з a зa к у р, знaете, че aз съм незaконен син нa Е.В.

Анонимен - След признаването на Косово, всичко може да се случи и всякакви граници в Европа да се прекроят. Признаването на Косово пусна злия дух от бутилката.

Анонимен - ВРЕМЕ БЕШЕ УКРАЙНА ДА ПРОМЕНИ ИМЕТО СИ, ЧЕ ТОВА НАИСТИНА НЕ Е ЗА ПРЕД ХОРА. У - КРАИНА - ЗНАЧИ НА КРАЯ (НА Руската империя)

Гошо...Тъпото - Това е резултат от срещата между Путин и Тръмп. Явно американеца е...затворил кранчетата на хунтата в Киев и реакцията на Путин е...бърза. Какво е Украйна;руска територия,подарена на една...измислена от Коминтерна държава, при създаването на СССР.Сега историческата...истина,се възстановява.

Анонимен - Исках да питам баща ти, ама се оказа, че е неизвестен.

6  - ВАЖЕН АКТ СЪЗДАВА СЕ НОВА ДЪРЖАВА, ТАКА НА ВРЕМЕТО СА СЕ СЪЗДАЛИ И САЩ, НИЩО ЧЕ ТЕРИТОРИЯТА Е БИЛА СОБСТВЕНОСТ НА КОРОНАТА. АНГЛИЧ(АНИТЕ СА ПОЛАЯЛИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, ПЪК КАНДИСАЛИ. Примерът на САЩ трябва да се следва, нали.

Анонимен  - Другия крачол.

 

И още 5х поне по-толкова ТАКИВА коментари.

На мястото на Елка Василева и нейните колеги от ДНЕС.БГ бих се замислил ЗАЩО журналистическите им коментари събират “такива мухи”.

Това е отговор, Рустаме, не е въпрос!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rustam - Какво значи това
18.07.2017 17:47
получих следния коментар? Ами получил си моя коментар тогава, когато съм прочел написаното. Можех да го напиша и след 7 месеца. Какво те притеснява?

Аз на теб "отговори" не мога да ти дам, защото не съм служител или акционер на "Инвестор". Мога да пиша коментари и това правя. Какви са тези твои претенции? Ми ако искаш "отговор" от "Инвестор" пиши им на имейла. Те да не са длъжни да ти кесят в блога?

Освен това, това, че си решил, че пишеш с подигравка и с риторични въпроси, си остава само твоя интерпретация. Всъщност "отговорът" ти се намира само в твоята собствена глава. Написаното от теб е неясно, разхвърляно, не създава аргументативна верига и въобще пълна боза.
цитирай
2. olivie - 5х5 - айди бе
18.07.2017 19:26
някой пак не си е пил апчеата - това ли искаш да кажеш?
цитирай
3. dobronameren - Към този постинг имаше още 3 (словом три) МОИ коментара, които липсват
21.07.2017 10:50
Аз не съм ги трил. Следователно модераторите са направили това! Коментарите ми не бяха нито груби, нито цинични, нито заплашителни. Което значи, че модераторите на БЛОГА са два пъти виновни.
цитирай
4. dobronameren - Позволих си да пусна предишния коментар (№3 сега), който общо взето не съдържа нищо от конкретните неща, които искам да кажа,
21.07.2017 11:01
само, за да проверя дали той ще бъде надписан dobronameren или ще излезе анонимен. Изтрите ми коментари бяха "надписани" от модераторите като анонимни. Може би затова липсват. Няма да се заяждам.
Но няма да си оставя магарето в калта. Първият от изтритите коментари съдържаше моите възражения към rustam и olivie. Него няма да повтарям, защото съм убеден, че тези двамата пак ще се "наакат". Тогава!
Но вторият и третият изтрити коментара са ОСОБЕНО ВАЖНИ И УПРЕК КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ на блога. Предполагам, че затова те са изтрити. ЗАТОВА ШЕ ГИ ПОВТОРЯ!
цитирай
5. dobronameren - Странни неща стават напоследък с моя блог.
21.07.2017 11:23
"Върхът на сладоледа" беше на 18 юли 2017. Него ден започнах прочитите си с 1200 броя ПО-МАЛКО от прочитите с които завърших предишния ден 17 юли. Как да разбирам това? - Че част от прочелите ме на 17.07 са оттеглили своите прочити ден по-късно ли?!
Както върви, очаквам проблемът на модераторите да бъде решен кардинално по сталински - няма блог dobronameren, няма проблем. ЗАТОВА ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО:
Ако това се случи. веднага си откривам профил във ФЕЙСБУК, посетен специално на мушиките, които се случват в блога на ИНВЕСТОР БГ. Слава Богу, социалната мрежа е недостъпна за хората на "Техномаркет". Това, че в "магазина им" се лъже, не може да се скрие от обществото. Ще увеся табелата, че "Тук се мами с доверието на клиентите" ПРЕД МАГАЗИНА ви. И не можете да ми попречите да направя това. Времената на зрелия социализъм отдавна отминаха.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872899
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031